16 november, 2005

14. - 16. november Memmingenis (Kai)


14. november -> Õues on juba tõsiselt külm - kindad kätte, sall kaela ja saapad jalga, sest muidu ellu ei jää :P sellest ajendatuna otsustasin täna minna endale soojemaid jalanõusid ostma. Leidsin sobivad, kuid need pole talvesaapad, aga selle vastu leidsin rohtu -> ostsin lambavillast tallukad neile sisse :D Larissa läheb järgmisel sügisel kooli ning täna käidi talle juba koolikotti ostmas, sest praegu on juba kool täie hooga peal ja kotid veidi odavamad. Kolm korda võite arvata palju see kott maksis! (ps! ükski kord ei lähe arvesse :P ) täpsustan: lisaks tavapärasele kotile oli selles nö komplektis veel ka vihmavari, pinal (pliiatsite ja muu vajalikuga täidetud), veel üks pinal (kääride jms jaoks), spordiriiete jaoks eraldi väike seljakott.. olgu, avaldan selle maagilise hinna -> 109 EUR'i. Kas ka teie ostaksite oma lapsele sellist hinda maksva koolikoti?!
4 päeva pärast Riminisse...


15. november-> hommikul äratus 07:34, lapsed olid juba ärkvel.. läksin alla ja tegin neile hommikusöögiks putru nagu tavaliselt. Puder söödud, siis nad mängisid natuke ja alustasime taas, peaaegu igapäevast, sõitu lasteaeda. Tagasitulles sõin ka enda punu täis ning ülla, ülla - istusin arvuti taha.. asjatasin terve hommikupooliku netis :P Täna, umbes kella 17ne ajal viib Christopher lapsed oma ema juurde - ööseks.. homme on vaba päev (Buss- und Bettag <-- mingi püha) ja lapsed tahtsid väga vanaema + vanaisa juurde ööseks jääda ;) Täna sain ema saadetud paki kätte :D

16. november -> Vaba päev -> Buss- und Bettag.. Täna kutsuti meid kella 13ks Monika ema ja isa juurde pidulikult lõunasöögile. Monika ütles küll, et saab praadi süüa, kuid seal selgus, et lausa 4käiguline lõunasöök oli :P Sain endal kõhu nii täis, et täna õhtul ei tahagi ma vist süüa - hetkel kell 22:37 ja kõht polegi tühi. Tänase päeva märksõnaks on: "Kaffee Latte Macchiato"!! --> Monika ema õpetas mulle kuidas seda vahvat kihilist kohvi teha ;)










0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Koju


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid