25 oktoober, 2005

18. ja 24. oktoober 2005 Memmingenis (Kai)

18. oktoobril saabus Tõnis siia ning oli paigal peaaegu terve nädala. 18.10 oli teisipäevane päev ja kuna Tõnis saabus alles 21:30ne ajal, siis lapseda teda sel õhtul veel ei näinud. Aga kolmapäeva hommikud on alati sellised, et nii Monika kui Christopher lähevad väga varakult kooli ära (mõlemad on õpetajad); kui mina ärkan, siis neid enam kodus pole.. ning nii sisi oligi -> kolmapäeva hommikul ärkasime ülesse ja hakkasime alumisele korrusele minema -> Larissa oli enda vannitoas (uks oli lahti ja puhastas oma käekesi), Anja tuli trepil vastu ja nende nägudest oli näha, et nad olid veidi ehmunud :P Larissa harjus üsna ruttu Tõnisega ära, kuid Anjaga läks veidi rohkem aega.. Selles mõttes, et Anja ei julgenud ilma minuta või Chr. ja Mo.'ta Tõnisega ühes ruumis olla - häbenes ;) Kuid jah - Tõnis pidas väga vapralt vastu - tuli minuga igal hommikul lapsi lasteaeda viima ja pärast käisime neil koos järel + mängisime koos lastega kella 13st-15ni ;)
Sel ajal, mil Tõnis siin oli, tegime kahepeale kokku peaaegu 700 pilti (fotot).. enamuse autor on siiski Tõnis ;) Käisime koos linna avastamas ja tänu sellele sain lõpuks ka siinseid vaatamisväärsusi näha!! Jäin selle nädalakesega vääääääga rahule!!!!!

24. 10 hommikul, kui Tõnist siin enam polnud, küsis Anja hommikusöögi ajal, et kus Tõnis on ja millal ta tagasi tuleb :) Nii armas - eks :) Novembri kuus on mul endal plaan Tõnisele Riminisse (ITA) külla minna..

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Koju


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid