06 november, 2005

01. - o5. november 2005 Memmingenis (Kai)

01. november -> Vaba päev, kuid siiski jäin peale hommikusööki lastega mängima ja seda kuni 15.30ni. Kui ma poleks nendega mänginud ja neile eestikeelseid raamatuid ette lugenud, siis oleksin ilmselt oma toas olnud või siis netis passinud <-- vihmane ilm oli..

02. november-> hommikul ärkasin nagu ikka nädala sees, kui lapsed vaja lasteaeda viia - 7:34.. Christopher ja Monika unustasid mulle seda öelda, et vahepeal keerati kella tund aega tagasi :P seega - kell oli hoopis 6:34 kui ärkasin ;) tegin lastele pudru siiski valmis ja peale sööki mängisime kuni 8:30ni.. siis viisin lapsed lasteaeda. Tulin ise koju tagasi ja tegin endale süüa - putru. Kui kõht sai täis läksin ülesse nö tööruumi ja lülitasin arvuti sisse, et oma postkaste uurida. Tegelikult uurisin ka Lääne-Virumaal, Pariisi külas toimuva laagri kohta, sest võib-olla on Monikal ja Christopheril plaan järgmise aasta augusti kuus taas Eestisse tulla. Laagri vastu tundsid nad seepärast huvi, et siis oleks Larissal tegevust ja ta saaks omale uusi tuttavaid kellega ta räägib eesti keeles. Usun, et ta saaks seal ka väga edukalt hakkama, sest tema eesti keele oskus on suhteliselt hea ;) Christopher ütles millalgi oktoobri kuus, et novembri esimesel nädalal saan enda tuppa interneti ja täna hommikul küsisingi ta käest järgi, et kas ta on sobiva modemi leidnud? Aga ta polevat veel sinna poodi jõudnud, kuid lähiajall plaanib ta selle tee endale jalge alla võtta. Pakkusin isegi sellise variandi välja, et kui saangi endale neti, siis võin iga kuu selle eest maksta.. Chr. ütles, et seda pole vaja ;) Õhtusöögi lõpus ütles Chr., et käis modemeid vaatamas ja nüüd on vaja vaid otsustada millist osta.

03. november -> hommikul käisin Tõnise kingitusel järel.. Hetkel ei avalikusta seda üllatuse mõttes :P Täna oli ilus ilm ja tegin ettepaneku, et võiks mägedesse minna - homme lubas juba vihma. Monika ja Christopher olid nõus ja kella 15:30ne ajal oli start -> tänane eesmärk oli näha Schloss Neuschwanstein'i :) Kuna start oli suhteliselt hiline, siis jõudsime sinna ka üsna hilja ja päris ruttu läks pimedaks nii et pildid ei tulnud just kõige paremad. Tundsin selle lossi nägemisest väga suurt rõõmu, sest varem olin seda vaid pildilt (puzzle) näinud ning nüüd ka oma silmaga.. :D õhtul koju jõudes olin üsna väsinud ja jäin üsna kohe magama..Zzzzzzz

o4. november -> Christopheri ja Monika pulma-aastapäev - 5 aastat! Mõtlesin, et oleks vahva kui neile midagi nö kingkis - ostsingi siis poest ühe kommikarbikese teades, et neile meeldib magusat süüa..maiasmokad :P

o5. november -> laupäev.. ärkasin kell 7:15.. minu puhul väga imelik, sest tavaliselt magan pigem ikka poole lõunani, kuid seekord jah niiiiiii vara :S ei oskagi nüüd nii vara midagi tegema hakata, mõte veel ei tööta. Kuid natukese aja pärast tuli uni tagasi :D põõnasin siis veel lisaks tunnikese. Kui lõpuks üles ärkasin, siis käisin all söömas ja tulin tagasi oma tuppa. Mõnda aega olin siis oma arvuti taga ning kui Monika lõpetas töötoas kooliks ettevalmistustöö, siis läksin ma ise selle arvuti taha, et oma postkaste uurida. Suhtlesin skype's oma põhikooli- ja gümnaasiumiaegse sõbranna Kristiinega (Kiki) ;)



0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Koju


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid