04 veebruar, 2006

04. veebruar 2006 (Kai)

Üle pika aja lisan ka uuemat informatsiooni ;) ega vahepeal pole midagi erilist ega huvitavat juhtunud ja seetõttu ei hakanudki igapäevaseid askeldusi üles kirjutama.

Täna käisin Münchenis.. eile õhtul olin veel nö kahevahel, et kuhu minna - kas Ulm'i või Münchenisse.. täna hommikul oli ilm suhteliselt vilets, kuid vaatamata sellele otsustasin siiski ennast liigutada :)

Hommikupuder söödud, panin ennast soojalt ri
idesse ja asusin raudteejaama poole teele.. ostsin Baieri-pileti (ühistranspordis (rong, buss, metroo jms) üldkehtiv pilet.. nädala sees kehtib see kella 9st hommikul kuni kella 3ni öösel.. nädalavahetusel ja pühade ajal öösel kella 24st kuni järgmise öö kella 3ni.. selle pileti ettenäitamisel saab nii mõneski kohas ka soodustust), sest sellega säästsin Müncenisse sõidu osas 20 EUR'i.. pilet ise maksis 18 EUR'i (1 in.. aga 5 in peaksid selle pileti eest maksma vaid 25 EUR'i).. Startisin kell 10:34 rongiga Müncheni poole.. õnneks ümberistumisi polnud :) 12ne ajal olin kohal.. otsisin ülesse I-Punkti ja küsisin linnaplaani.. peale seda hakkasin kirikutornide poolt suunduma, sest mul oli alusta arvata, et ilmselt on seal nt raekojaplats vms :P Igal pool oli näha nii politsei autosid kui ka vormikandjaid endid.. liiklus oli ka mõnes kohas ümber suunatud.. jõudsin mõneajase kõndimise järel ühele platsile, kus rahvas seisis ja nagu ootas midagi, samuti olid seal ka mitu nö punti politseinike (u kolmesed grupid) :P kuulsin kagusest mingit muusikatümpsumist.. otsutasin ka siis seisvate inimestega ühineda, lootes midagi näha ka :) seisin seal u 15 minutit.. ei kippu ega kõppu.. rahvast aina kogunes.. nii sinna platsile kui ka tee äärtesse. Muusika ja suuremate hordidena lähenevate politsei autode peale otsustasin minagi tee äärde minna - äkki näen paremini :P Nägingi!! Kuigi see ei olnud ei mingi riigipea vastuvõtte ega mitte selle lähedanegi.. oli vahva näha, kuidas politeid umpe ametis olid :) Tegemist oli demonstratsiooniga tuumajaama ehitamise vastu. Klõpsisin paar pilti ka ;)


0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Koju


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid