28 november, 2005

27. november - 01. detsember 2005 - Memmingenis (Kai)



27. november - äratus kell 07:45, kuid voodist välja sain alles 08:20. Täna on ESIMENE ADVENT ja kirikusse minek. Täpsemalt siis sellesse kirikusse, mille ehitamisel on abiks olnud ka eestlaste käekesed ;)
10:30 olin kirikus.. algul toimusid väikesed sõnavõtud ning siis nö Baltimaade laudade katmine.. Esindatud olid nii Eesti, Läti kui ka Leedu -> tegin neist ka mõned pildid ;) Eesti laud, mille kattis Christpher (pereisa), erines teistes selle poolest, et seal oli ka midagi söödavat peal (pakk mille mu ema meile siia saatis) ja päris aktiivselt käidi selle laua juures ;)
u kella 12ne ajal saime seal sooja sööki => maitsesin siinsed nö kurikuulsad valged vorstid ära ;) maitse on minu arvates täpselt sama, mis tavalisel sardellil.. ainult, et värvus on neil erinev ;) Kojuminek.. Christopher läks rattaga, Monika ja Anja autoga ja meie koos Larissaga jalutasime.. õues oli ilus, päikesepaisteline ja karge talveilm.. kirikus olime kella 14ni..
Koju jõudes tegin kursuse (saksa keele) koduse töö ära ning üsna varsti oli õhtusöögi aeg käes :) Peale õhtusööki küsisin Monika käest täpsemalt oma ravikindlustuse koha, sest mul on plaan lähipäevadel silmaarsti külastada.. kahjuks :( Monika soovitas mulle ühte arsti ja andis tema aadressi.. homme lähen ja käin seal ära ;)


28. november - äratus 07:34.. lapsed sõid kõhukesed täis ning siis läksime lasteaeda. Ise tulin koju tagasi, et ka enda kõhtu midagi söögipoolist lisada ;) peale seda aga läksin seda silmaarsti otsima, keda Monika soovitas.. leidsin koha ülesse, kui kahjuks ei ole seal enam selle aasta sees ühtegi vaba aega :S küsisin siis teiste silmaarstide aadresse - sain 3!! otsisin mu hetkelist asukohta arvestades lähima ülesse ja panin endale aja kinni - 07.12.2005 on see päev ;)
11.45 läksin lasteaeda, et Larissa ja Anja koju tuua.. lõunaks sõime pannkooke ja peale sööki hakkasime päkapikku joonistama :) 14ne ajal läksid mõlemad tüdrukud muusikakooli -> laulma..
19:30 algas mu keelekursus ja läksin sinna Monika ja Christopheri autoga ;) sinna minnes istus Christopher kõrvalistmel ja kohale jõudes ütles Chr., et ta jalutab tagasi ja ma saan pärast autoga tagasi sõita!! Päris vahva oli üle pika aja taas autoroolis istuda.. kusjuures suht nagu talvel ju :P


29. november - äratus tavapärasest veidi varem - 06:50, sest Monika ja Christopher pidid täna mõlemad varem kooli minema.. Larissa oli siis juba ärkvel ja ta ei tahtnud üksinda all toas olla. Anja magas veel, kuid alla jõudes kuulsin, et ta tema ärkas ;) Sõime koos putru..

Monika ja Christopher olid mulle auto võtmed jätnud, et saaksin täna sellega lapsed lasteaeda viia. Tagasi tulles (lasteaiast) lülitasin oma arvuti sisse ning kuulasin raadiot (Uuno).
11:45 tõin lapsed lasteaiast ära -> autoga :) oi kuidas mulle meeldib autoga sõita!!
13ne ajal läks Larissa balletitundi.. jäime Anjaga kahekesi. Lugesin talle raamatukest pealkirjaga "Uinuv Kaunitar".. kusjuures raamat oli eestikeelne ;) Tervis hakkab vist veidi käest ära minema.. kurk on laupäevasest jooksmisest (Müncheni raudteejaamas) veidi imelik.. neelates tundub nagu oleks paistes.. ja nohu on tekkinud :( loodetavasti on homme parem ;)

30. november - äratus tavapärasel ajal 07:34.. lapsed olid selleks ajaks juba kõhud täis söönud, sest Monika ja Christopher olid ammu ärkvel.. ja kui mina virgusin, asusid nad kooli poole teele. Veidi pärast kella 08:00 alustasime oma teed lasteaia suunas.. 11:45 n
ö läksin ja tõin nad koju tagasi ;) Sõime lõunasööki ja siis selgus, et olen täna Tüdrukutega hoopis 16st kuni 18ni, sest nii Monikal kui Christopheril on täna koolis lastevanematega kohtumise õhtu. Kusjuures see on veidi teistmoodi kui enamustes Eesti koolides -> iga lapsevanem räägib õpetajaga individuaalselt.. nö 4silma-jutt ;)
16:00 Tegime tüdrukutega endile teed ja siis hakkasin neile eestikeelseid jutukesi ette lugema ;) Ühtäkki oli kell juba nii palju, et Christopher jõudis koju.. lippasin oma tuppa, et oma saksa keele kodune töö veel üle vaadata ning peale õhtusööki andsin selle kindluse mõttes Christopherile kontrollida ;) Tervis: kurk pole ikka paremaks läinud.. pigem on märgata kaldumist negatiivsema suunas..

01. detsember - täna viisin taas lapsed autoga lasteaeda, kuid tagasi tulime jalgratastega ;) Kella 15ne paiku käisin linnas, kust ostsin endale C-vitamiini ja taskurätte (nohu on võimust võtmas!!).. jalutasin läbi ka raekojaplatsil olevast Jõululaadalt :)

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Koju


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid