18 november, 2005

18. november Memmingenis (Kai) - TaLvEtAaDi KüLaStUs :)


Selle ja järgmise nädala arvestuses pidin täna viimast korda ärkama 07:34, sest juba homme hommikul sõidan samal ajal (rong väljub 07:34) juba Bologna poole ning hiljem sealt edasi Riminisse ;) Täna hommikul sain üsna meeldiva üllatuse osaliseks -> vaatasin aknast välja ja ennäe imet.. öösel on lumi maha sadanud!! Kella 10:30se seisuga on ümberringi nii ilus valge.

Käisin peale trenni toidupoest läbi, et homseks vajalikke asju kaasa osta (rongis nosimiseks).. Uurisin Monika käest ka kohalike taksode kohta, sest plaan minna homme hommikul just seda sorti teenust pakkuva autoga raudteejaama. Idee aga laideti maha, sest see pidavat väga kallis lõbu olema.. juba taksosse istumine läheb minimaalselt 6 EUR'i maksma ning pluss sõidukulu.. Ja nii pakkuski Monika välja, et võib hommikul korra üles äragata, mind raudteejaama ära viia ja s
iis tuleb ise koju tagasi magama ;) Olin nõus!!

Õhtusöögi ajal rääkis Christopher, et ta olevat käinud ühes siinses reisibüroos ja küsinud lennupiletite kohta München-Tallinn-München ;) niisiis.. hetke seisuga leiab minu jõulude aegne koduskäik aset 22. detsembrist 7. jaanuarini.

Hetkel on kell 20:51 ja lund sajab vahelduva eduga juurde :) Asjad juba pakitud ning millalgi plaan ka põhku pugeda, et siis homme varahommikul õigel ajal üles äragata ning rongile jõuda..



Ps! Need 2 pilti siin on tehtud täna hommikul ;)




0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Koju


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid