16 juuni, 2006

16. juuni 2006 - Topelt pidupäev (Kai)

Täna hommikul oli minu äratus 07:42.. mitte, et ma oleksin endale äratuskella selleks ajaks tirisema pannud, vaid just sellel ajal kostus minu toa uksel koputus. Esimese koputuse peale korraks nagu ärkasin, kuid siis mõtlesin, et seda pole toimunud.. st koputust, kuid üsna pea kostus ka teistkordne koputus - siis tegin juba häält, et enda ärkvelolekust märku anda.. selle peale ütles Christopher, et nad sõidavad nüüd Monikaga haiglasse :) ma siis tõusin kiirelt voodist püsti, panin siva riidesse ning väljusin oma toast, sest Larissa oli juba ärkvel.. arusaadav ka tegelikult, sest täna on tal ju sünnipäev (nüüd siis 6 aastane) ning ta läks tänase päeva nimel eile õhtul varem magama ka :) kes meist ei teaks seda tunnet.. ootusärevust ;) andsin kingituse üle -> raamitud pilt Karupoeg Puhhist Christopher Robini sünnipäeval :) igatahes.. läksime siis Larissaga alla tuppa, et Anja und mitte segada.. vaatasime siis natukese telekast multikaid ja mingi hetk käisin kiirelt poes ära, sest kaerahelbed ja piim olid otsa saanud.. tagasi jõudes tegin siis meile kahele putru.. sõime kõhud täis ja vaatasime veel natukene multikaid.. mõne aja möödudes tuli ka Anja alla.. ju siis sai uni otsa :P siis tegin veel putru, sest oli temagi punu öö jooksul tühjaks jäänud.. umbes-täpselt kella 10ne ajal tuli Christopher koju.. küsisin, et kas pisipoja juba käes - kõlas jaatav vastus ;)
Natu aega askeldas Chri
stopher niisama toas ringi, kuid siis hakkasid ettevalmistused Larissale sünnipäevakingi üleandmiseks.. ta sai mitu kingitust, kuid suurim ja tähtsam neist oli jalgratas!! ;) peale selle veel ka sukeldumise jaoks vajalikud prillid, nö sõbraraamatu (raamat sõprade jaoks, kuhu nood saavad enda nime, sünnikuupäeva, aadressi, tähtkuju, lemmiktegevuse, - laulja, -filmi jne kirja panna ning lisaks kõigele muule ka enda foto sinna kleepida).. peale seda tähtsat momenti - üleandmist - läks Larissa oma uue rattaga esimesele sõiduringile ;) kui sõit oli tehtud, läksime haiglasse Monikat ja pisipõnni külastama :) sinna jõudes polnud Monikat veel palatis, pidime u 45 minutit ootama -> käisime all kohvikus ja näksisime natuke toidu- ja joogipoolist.. siis võtsime taas tee, mööda treppe ülespoole, jalge alla ;) võtsime palati läheduses olevatel toolidel istet ja ootasime.. õnneks ei läinud enam kaua, kui Monika oma paltisse toodi.. no tegelikult kohtusime me tema ja väikese pisipojaga - kelle nimeks saab Siimon-Leonhard Höbel - enne palatit.. olime kõik väga elevil :) tüdrukud olid oma väikevennat nähes väga rõõmsad.. oli see neile ju esmakohtumine :) tegin paar pilti ka.. ega me kaua ei saanudki olla, sest Monika vajas puhkust ja med. õde läks Siimonit puhastama.. sõitsime Kalker Feldile tagasi -> mina väljusin autost ja teised läksid ujuma.. mina loobusin täna ujumisest seepärast, et oli järjekordne +32 kraadine päev ning päike lõõskas.. ning olen juba kõik eelnevad 4 päeva juba iga päev seal käinud (nii ujumas kui ka lihtsalt päevitamas)..
Umbes-täpselt kella 14ne
ajal tulid Christopher ja tüdrukud koju tagasi, sest 14:30ks oli oodata külalisi - mõlemad vanavanemad -> Larissa sünnipäeva tähistamisele.. ja samas ka väikese Lenni sünni üle rõõmu tundma ;) Sõime väljas terrassil kooki ja jõime kohvi..
Kogu tänane päev möödus vä
ga kiiresti.. ootame kõik nii väga Monikat ja Siimon-Leonhardi koju tulekut :)

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Koju


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid