12 detsember, 2005

10. & 11. detsember 2005 Memmingenis (Kai)


10. detsember - peale hommikusööki küsis Monika, et kas ma tahan nendega Christopheri vanemate juurde kaasa minna.. olin loomulikult nõus, sest mis ma ikka siin kodus olles teinud oleksin ;) Startisime kella 12:30ne ajal ning 45 minuti pärast olime juba kohal. Ees ootasid meid Christopheri vanemad ja venna 3 last :) Lõunasöök.. mõni aeg peale seda tuli sinna ka Christopheri vend koos naisega (nende laste vanemad, kes juba seal olid) sinna.. ja veel mõni aeg hiljem tuli veel ka Christopheri teine vend sinna :) Sõime õhtust ja veidi peale seda hakkasime koju liikuma.
Homme pidavat ka Christopheri kolmas vend oma vanematele külla minema ;) Koju jõudes olin üsna väsinud ja jäin suhtelsielt ruttu magama..


11. detsember - Peale hommikusööki tuli Monika taas (nagu eile) minu juurde ja küsis kas mul on täna pärastlõunal vaba aega. Vastasin, et on ja siis pakkus ta mulle ühte teatripiletit - täna kella 16:00'le etendusele Ulm's -> charles Dickens "A Christmas Carol". Sinnani oli tol hetkel u 3 tundi aega :) kuid siiski olin nõus, sest Monika ise ei saanud minna ja vastasel juhul oleks see pilet kasutamata jäänud. Etendust esitab Ameerikast pärit draamagrupp ja seega ka inglisekeelne :) Monika ütles, et ostab mulle selle tarvis ka rongipiletid. Lõunasöök söödud, Monika viis mind raudteejaama ära ja ostis pileti Memmingenist Ulm'i + andis ka tagasisõiduks vajaliku raha. Kell 14:27 algas mu sõit Ulm'i.. õnneks leidsin teatri väga kiirelt ülesse.. vaid 5 minutit raudteejaamast :) Jäin käiguga vääääääääga rahule!! ..istusin lava ees teises reas :) Peaosaline - vanem meesterahvas - mängis oma osa super hästi!! :)
Tagasi Memmingeni jõudes olid Monika ja Larissa mulle raudteejaama vastu tulnud :) koju jõudes sõin veidi.. ja siis läksin üles enda tuppa, passisin veidi netis ja siis jäin magama....

11 detsember, 2005

Jõululaat Memmingenis :) (Kai)


06 detsember, 2005

06. detsember 2005 - Memmingenis (Kai)


Hommik nö tavaline -> äratus 07:34, lastele hommikusöögiks pudru valmistamine ja siis lasteaeda minek.. kusjuures taas autoga ;) ise tulin kiirelt koju tagasi, sest kõht oli tühi.. tegin ka endale putru!! Umbes-täpselt kella 10:30ne ajal sõitsime Christopheriga linna, et saada mulle tööluba.. põhjus, miks mul seda juba varem polnud on nimelt see, et siia tulles ei osanud ma sõnakestki saksa keelt.. aga, aga.. see oskus oli just väga vajalik; tänaseks olen ma keelekursusel käinud 2 kuud ja seekord sain sellega hakkama :) Homme ajab Christopher mu elamisloa asja ka korda ning siis on paberimajandusega selleks korraks kõik :)
Kella 15:30ne ajal läksin trenni ;) võtsin täna fotoaparaadi kaasa, et tagasiteel pildistada jõulukuuskede müügiplatsil olevat suurt jõuluvana!!
Täna peale õhtusööki.. küsisin Monika ja Christopheri käest, et kui tihti Saksamaal päkapikud käivad.. ja sain endale suht üllatava vastuse :P ainult ühel öösel 05. detsember vastu 06. detsembrit!! võttis kohe muigama, sest Eestis ju käivad päkapikud tavaliselt igal õhtul :)


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid