26 märts, 2006

26. märtsi õhtu (Kai)


Vaade kella 18ne (Eestis 19) ajal minu toa aknast (Memmingenis) ;)

17 märts, 2006

Mõned pildid Riminis käigust (24.02 - 04.03) :)

Kalmaar :)


Seepia (tindikala) spagettidega ;)


Vaade muulilt


Tõnis ja mina


Köögis (Tõnis, mina ja Mariano)


03. märtsi õhtu rannas







Verucchio_1


Veruuccio_2


Veruccio_3

16 märts, 2006

24. veebruar - 04. märts 2006 sõit Tõnisele külla ja tagasi ka (Kai)


24. 02 - Hommik algas üsna tavaliselt.. viisin lapsed lasteaeda.. u 8:20ne ajal ;) kell 11:45 läksin lastele lasteaeda järgi (autoga) ning peale seda pidime ka Monika koolist ära tooma.. hehh.. esimest korda kohalikus linnaliikluses :P esimese korraga ei leidnud seda kohta kohe ülesse - olin seal varem käinud küll (ühe korra), kuid siis ka jalgrattaga ning veidi teist teed :) igatahes.. ühe kioski moodi poekese juures pidasin kinni ning küsisin igaks juhuks täpsemalt, et kus kohast ma leian Bernhard Striegeli nimelise Gümnaasiumi.. peale seda lihtsat juhendamist olime varsti kohal.. kell tiksus aina lähemale minu rongi väljumise ajale -> 13:46 start Memmingeni raudteejaamast.. vahetasime kooli juures Monikaga nö kohad - mina istusin kõrvalistuja istmele ja tema rooli ;) sõitsime koju.. panin veel viimased asjad kotti ning sõin paar viilu juustuleiba ka. Saabu aeg liikuma hakata.. Monika, Larissa ja Anja tulid mind raudteejaama saatma.. rong jäi 5 mintit hiljaks.. asutsin rongi ja otsisin enda eelnevalt reserveeritud koha ülesse.. istusin ja üritasin ennast mugavalt tunda.. mõni aeg hiljem tuli kontrollör ning kui ta minu juurde jõudis, ulatasin talle oma sõidu kui ka reserveeringu pileti.. siis ütles ta mulle seda, mida ma poleks tahtnud üldse kuulda -> teil on vale pilet :S hullumaja.. väike pabin tuli sisse.. uurisin, et mis ma tegema pean.. näitasin talle ka oma ajatabelit, millele ma selle pileti ostnud olin.. rongi number ja väljumise aeg olid õiged.. aga vale maršuut oli piletile märgitud.. normaalne - eks!! :P igatahes.. ta ütles, et kui tahan edasi sõita, siis pean raha juurde maksma - 59.40 EUR'i .. ei ole just eriti väike summa.. seda enam, kui olin endaga kaasa võtnud vaid 65 EUR'i :P nii ma siis maksingi vajaliku summa ning sõitsin "rahus" edasi.. ausalt öeldes - olin ikka veidi segaduses ja pahane küll selle Memmingeni kontori peale!! kuid too kontrollör kirjutas ka mu pileti taha, et see on valesti väljastatud pilet, ning Memmingeni kontor peab mulle selle 59.40 euri tagasi maksma..hea seegi ;) ..sõitsin 5 EUR'ga Riminisse.. äääste vahva :) Nu ja mingi aeg suutsin veidi rahulikum olla.. Kella 17:09 ajal toimus Zürichi HB's ümberistumine, et sealt siis edasi Milanosse sõita.. seekord ei olnud hullu midagi.. ei mingeid lisatasusid :P Kell 22:00 olin Milanos ning ka seal pidin rongi vahetama, kuid seekord selleks, et Bolognasse jõuda.. Bolognas olin umbestäpselt 00:52 st 13 minutit nö õigest ajast hiljem.. õnneks jäi mu järgmine rong veidi (u 25 minutit) hiljaks ning jõudsin ka järgmisele rongile :) Lõppkokkuvõttes jõudsin siis kell 02:30ne ajal Riminisse, kuhu Tõnis kallis oli mulle ka vastu tulnud :)

25. 02 - oli suht kehvapoolne ilm ning üsna hilja saime eelmisel õhtul magama, seega passisime terve päeva suht niisama :)


26.02 - Otsust
asime rannas tiiru teha ;) oli ilus ning väga päikesepaisteline päev.. jalutasime rannas, käisime muulil ning nagu ikka tegime ka pilte :) Lõuna paiku käisime korteris, et veidi keha kinnitada ning peale seda liikusime nö kesklinna -> käisime ära ka Rimini Linnamuuseumis!! vaatamist ja imetlemist oli palju ;) peale muuseumis käiku oli kell juba nii palju, et pidime kodupoole tagasi liikuma, et taakord keha kinnitada. Ahjaa.. enne lõunasööki nägin selle aasta esimest lepatriinut :) võtsin kiirelt fotoaparaadi ligi ning klõpsisin ka mõned pildid..

27.02 - ilmaga sel päeval ei vedanud.. üsna kole ja sombune oli :( kella 14 ajal läks Tõnis trenni ning mina otsustasin üksi randa jalutama minna.. sain mõned veidi sünged pildid rannas teha.. umbes kella 16ne ajal läksin korterisse tagasi (võtmed olid olemas :) õhtul olime niisama.. rääkisime juttu ja vaatasime filmi ;)

28.02 - selle aasta veebruarikuu viimane päev.. ilm oli taas mega ilus :) käisime veidi peale lõunat infopunktis.. sinna minnes oli Tõnisel üks kindel koht juba välja mõeldud, et kuhu me minna võiksime, kuid siis.. siis selgus, et sinna kohta liiguvad vaid koolibussid, ning needki ei käi seal eriti tihti.. sinna oleksime saanud koolibussiga aga tagasi tulek oleks veidi keerulisem olnud.. kusagil ümberistumisega.. ja edasi.. siis soovitas infopunktis töötav naisterahvas meil näiteks Verucchiosse minna.. sinna käivad bussida iga 30 minuti tagant ning sama lihtne on ka tagasi tulla.. mõeldud tehtud.. läksime ostsime piletid ära ning käisime poes, et veidi näksimist kaasa osta ;) peale seda läksime bussipeatusesse.. ootasime veidi ning üsna pea algas teekond Verucchiosse.. hehh.. esialgu tulime vales kohas maha :P kuid siis ootasime nö õiget bussi, mis meid soovitud sihtkohta viis.. Ilm oli taas imeilus!! Linnake asub mäe otsas ning vaade oli super!! :) tegime üsna palju pilte.. mida rohkem õhtu poole, seda jahedamaks ilm läks ning otsustasime sammud bussipeatuse poole seada, et siis koju sõita..

01.03 - Tõnise korterinaabrite suur ülla-ülla -> sadas natuke lund :P poisid jooksid rõdule seda vaatama.. natu naljakas t
undus :) umbes kella 16ne ajal läksime õue.. eesmärgiks oli poes käik. Õhtul, enne uinumist, vaatasime filmi.. pealkirja kahjuks enam ei mäleta.. :) Kostsid jutud, et 04.03 (minu ärasõidu kuupäeval) toimub rongidel streik..

02.03 - õhtul kella 18ne ajal otsustasime minna väikesele rattasõidule -> eesmärkideks olid siis: 1. teisele muulile ning 2. Via Estonia nimeline tänav üles otsida :) mõlemad õnnestusid!! koju tagasi jõudsime umbes täpselt 21ne ajal.. siis sõime veidi ning läksime magama :) seda tumedavõitu pilti tuleb tähelepanelikult vaadata ja õige nurga alt samuti ;)

03.03 - streikide tü
histamine.. homme toimub siiski mu ärasõit.. käisime (hommikul) igaks juhuks ka raudteejaama infost ka läbi, et rongide väljumises ikka kindel olla.. peale seda läksime nö kalamarketisse, eesmärgiga kaheksajalga osta, kuid kahjuks jõudsime sinna just sellisel ajal, kus paljud müüjad tegid nö lõunapausi vms.. ainult paar letti olid avatud.. ja nii me siis otsustasime, et ostame hoopis 2 seepiat ja 1 kalmari :) nii.. kojusõit.. ratastega.. lõunasöök - milleks olid seepiad (tindikala) ja spagetid.. maitselt meenutasid kala.. aga mitte päris.. seda on veidi raske kirjeldada.. et seda mõista, peab ise sööma ;) aga meile maitses.. peale kosutavat lõunasööki läksime taas ratastega kihutama :P seekordne eesmärk oli veidi mööda rannajoont edasi liiikuda.. uues suunas.. algul sõitsime päris pikalt mööda teed, kuid siis sai suurem tee otsa, ning võtsime rattad käekõrvale ning vudisime randa.. panime rattad lukku ning läksime jalutama.. ilm oli hea.. kohe väga hea võiks öelda.. õhk oli kuidagi üllatavalt soe!! jalutasime siis käsikäes mööda randa.. korjasime huvitavaid karpe, mida varem näinud polnud.. rääkisime juttu.. äääste mõnus oli :) hakkas pimenema.. liigutasime oma jalakesi rataste poole tagasi.. algas sõit korterisse.. sõitsime tagasi veidi uut teed mööda.. ühes kohas nägime termomeetrit, mis näitas õhutemperatuuriks +16 kraadi.. aga veidi edasi sõites näitas teises kohas "ainult" +13 kraadi.. aga mega soe oli küll :) heheee... õhtusöögi aeg.. õhtusöögiks oli meil kalmaar :) suht sama maitse, mis seepial (tindikalal), kuid seepiat praadisime niisama pannil.. kalmaariga tegime Mariano (Tõnise toanaaber) abiga teistmoodi -> keerasime munas ja riivsaias ning panime ahju :) mmm.. nämmu.. kõrvale sõime veel puuviljasalatit (õun+apelsin).. üllatavalt hea need kaks asja koos.. kalmaar on ikka päris suur tegelane ning ega me ei teinudki kõike ära.. poleks lihtsalt jõudnud ära süüa.. nii seepial kui ka kalmaaril on nö omane maitse, et neid naljalt suurtes kogustes süüa ei tahaks.. vähemalt meie mitte - maitse asi muidugi :) Nende koosveedetud päevade jooksul tegime ühtekokku 1057 pilti :)

04.03 - hommikul kell 09:22 startisin Riminist Bologna poole, seal vahetasin rongi, et jõuda Münchenisse :) kusjuures.. ümberistumiseks oli mul aega vaid 2-3 minutit.. pidin üles leidma õige platvormi.. suure kiiruga jooksin koos oma kottidega nr 19 posti juurde.. ja siis.. ja siis.. nägin rongide ajatabelil (suur ekraan), et mu rong jääb ca 30 minutit hiljaks :) vedas :P veidi enne rongi saabumist, kõlas valjuhääldist teade, et suure lume tõttu (ühe päevaga tuli meeletu kogus lund maha) sõidab rong teisel maršuudil.. väikese ringiga.. mis tekitab veel lisaks 30 minutilise hilinemise Memmingeni jaama.. Tavaliselt sõidab see rong München-Buchloe-Memmingen, kuid seekord jah tegi jõnksu sisse.. München-Augsburg-Buchloe-Memmingen.. kusjuures see ka veel, et Augsburgi jõudes öeldi, et rong seisab selles jaamas 10 minutit, kuid lõppkokkuvõttes kestis see paigal olek hoopistükkis 45 minutit.. :P jõudsin kell 22ne paiku enda tuppa.. pean tunnistama, et olin üsna väsinud.. suht ruttu läksin magama.. Zzzzzz..

Selle nö lisaraha 59 Eur'i sain tagasi.. käisin kohe 6. märtsil seal müügipunktis ära ning sain asja suht kiirelt aetud ;)

PS! Lähiajal saab rohkem pildimaterjali näha www.pilt.ee's..


Nimed: Tõnis ja Kai
Asukoht: Tartu

Vaata meie profiili

Tõnise kodulehekülg

NRG 46b

Chicago sõnumid